#SafeBusinessTravel

28/05/2020

В Болгарии извънредно положение поради COVID-19 беше объявлено на 13 марта и така беше почти по целия свят. Оттогава почти всички бизнес пътувания бяха отложени или сложени на "паузу" за неопределенный период от времени. Минаха 2 месяца и вече се приспособяваме се към новия ритмъм
на живот. Носенето на маски на публичном място, спазването на физическо разстояние и честата дезинфекция са само част от правил, които ще продължим да спазваме за своята безопасность и тази на околните.

Междувременно бизнесът ще бъде първият, който ще започне да "пътува", след като границыите се открыты и мерките започнат да се облекчават.

#SafeBusinessTravel

Решение для безопасного бизнеса пътуване е точно зад ъгъла - буквально.

 

Краткосрочното наемане на имот е перфектен избор, а Управляющий квартирами е най-добрият Ви партньор, когато става дума за обслувани апартаменти в Болгарии. Апартамент в портфолио ни са снабдени с:

  • Метод самоустановки: всичко, от което се нуждаетесь в инструкции за настаняване, които изпращаме до пристигане. Те са описали стъпка по стъпка в удобен и лесен за иззванене гайд.

  • Антибактериальный гель для лица: първото нещо, което трябва да направите, когато се приберете е да почистите ръцете си, разбирайте се!

  • Наполно оборудвани кухни: пригните сами храните или поръчайте за вкъщи; ние смешение осигурили всичко необходимо и при двата вкуса.

Други предимства, които съ съ сигурностъ ще са онлайн подписка на договор за наем, издание на фактуру и плащане, 24/7 комуникация и консьерж услуги, персонализированный наръчник с информацией об апартаменте, жилом доме и полезном съвети.

Всички апартаменти с обязательной дезинфекцией до всеки гост. Можете също така да заявите допълнительно почистване по времени на престоянии удобно за Вас во времени. Можете разбирать всички имоти, управляющие от Управляющий квартирами, налични за ваш счет дати на FLATAWAY.EU и да изпратите запитване за резервацию. Апартаменты ни са расположены в центральной части на 4 големи града в Болгарии - София, Пловдив, Варна, Бургас, както и в Букурещ, Румъния.

Это и някои от нашего предложения:

 

Вы жаждете приключений?

Мы вас подключим!
ru_RURU