Твоят временен мечтан дом

28/05/2020

Твоят временен мечтан дом

Как един проблем или обнаружение может быть да се превърне във възможност.

Нека се опитаме да погледнем от света и позитивна страна на необходимостта в моменты да се изолираме някъде сами във временен дом или пък временен офис. Много са принудени от обстоятельств да наемать временно в жилище, за да останат под карантином сами, връщайки се от чужбина, не искат да рискуват здравието на близких си или пък да поработят на тишине и спокойствии.

Освен възможност да обърнем повече време на себе си, да научим нови неща и да прочем книги, които отдавна ни чакат, изоляцията е и възможност и да сбъднем някоя своя мечта.

Мечтали ли сте си някога за бильярдная маса в холе си? Със сигурност приятен начин да уплътниш времето прекарано вкъщи…Е можеш да я имаш в твой временен дом.

Какво е най-ценното нещо, което можеш да притежаваш в моменты….да, точно така - балкон 🙂 Малките радости в животе - да изпиеш сутрешното си кафе на свежем въздух.

Мечтал ли си для голяма кухни, в която да можеш да развернуть кулинарию с кулинарией или най-накрая да се научилиш да готвиш? Имаш взможността да избереш временен дом с кухней по твоему вкусу.

Ако можеш да избираш, с какво би се поглезил по времени изоляции? Джакузи с чаша хубаво вино, цял ден видео игры без никой да те изгони от телевизора, дълъг горещ душ и любимая ти музыка, интересная книга в хамак с гледкой…звучи като сбъдната мечта, нали?

#Oстанивкъщи или в тайто мечтано вкъщи от Управляющий квартирами.

Вы жаждете приключений?

Мы вас подключим!
ru_RURU