Как различить виды имоти Airbnb?

28/01/2021
Отминаха дните, сколько Airbnb беше просто платформа для отдаване под наем, в която всеки можешше да предлага каквито и да било имоти или оставайся. Пазарът за онлайн-резервации на месте для установки вече исключительно успешно. Прекратите последните нянко години платформы расширить свои услуги значительно, что включает предложения Airbnb для работы, Люкс Airbnb и Эйрбнб Плюс.
 

Как можно разъединить их и как можно се взползать?

 

Съставихме просто ръководство, което ще ви помогне да се ориентируте в различните различныя возможности на Airbnb и да разберете в коя от тях се вписва най-добре вашит имот.

 

Стандарты: Airbnb (классический)

 

Приходя сте запознать с основната платформы на Airbnb, но ако сте нов дома, важно е да разбрать някои от филтрите, които се ползват от гостите при търсене на мясото за настанваване:

 

Самостоятельно място за настаняване - Entire Place

Това эвакуа, че гостите наемат целия имот само за себя си и не трябва да споделят общи помещения или бани с вас или другими гости. Когато пътниците изберат тази вариант, те очакват уединеност. Допълнительно предимство ще бъде това да осигурите споделени съоръжения като басейн, градина или барбекю. Имотите тази категория трябва да предлагат удобства и жилищные площи, които са за ползване само на хората, които са расходи резервации.

 
 

 

Самостоятельная стая - Отдельный номер

Поставьте отметку в това квадратче, ако имате например стая в къщата си, която ще отдавате под наем. Не забравайте да подчертайте в описание си броя на споделените пространства и правила в къщата. Ако не искате да разделите кухню с гостите, това трябва да става ясно от самото начало. Ако банята е обща, винаги посочвайте между колко хора ще се споделя.

Сделана стая - Общий номер

Тази вариант обыкновено привлича по-млади хора и туристи с по-ограниченным бюджетом. Ако я извлеку, това подъемва, че предлагате стоящую с две или повече легла и пътниците ще споделят тази зону за спане по времени на престоянии си.

 

Неразвлекательная резервация - Мгновенное бронирование

осигурява предимството ваши имот да се появава в повече търсения. Поставяйки отметка в това поле, вие съгласивате с това, че гостите могат да резервират директно, без да се требуят от предварително одобрение от вашей страны. Много от пътуващите, които искат да резервират в последния момент или не искат да обменят съобщения с домакините предварително, ще предпочетат тази вариант.

Уникальный престой - Unique Stays
 

Някои пътници търсят уникални имоти за наемане по времени на технику престой. Акоагентство Airbnb попала в тази категория, независимо дали става дума за къщичка на дърво, ферма в провинциях или нещо друго необичайно, не завяйте да го о пишите във въва та обява, за да привлечете повече интересующий към нея.

 


СУПЕРдомакини - Суперхозяева

Много гостей ще филтрират търсенето си така, че давай получать объяви себя от Superhosts. Защо? Защото искат да си гарантирует прекрасное сохранение. Как может стать супердомакин? Это неколко критериев, на които трябва да отговаривают:

  • Отдали стеимота си под наем за поне 100 нощувок

  • Отговарите на поне 90% от запитки

  • Поддържате рейтинг от минимума 4.8

За бизнес-план: Airbnb для работы

 

Тази категория има для цели да улесни компании и да ги подтикне да използват Airbnb, когато става въпрос за бизнес пътувания. Вы можете бесплатно зарегистрироваться на Airbnb for Work, а также открыть административную табличку для планирования, чтобы различить служителей и отследить резервацию. Колкото повече отзиви с пятью звездами, которые получают Airbnb от бизнес-путешествий, толкованья по-вероятно и той, что да, отправляйся в тази-категорию. Характеристики

Airbnb for Work обыкновено включать:

  • бърза и надежда на WIFI връзка;

  • лесен достъп след работно время;

  • пералня;

  • удобен кът за работу.

Тези имоти серенат в близост до центъра на граде или до основни възли на градския транспорте.

Проверено за качество: Airbnb Plus

 

Airbnb Plus и выбор от най-качество имоти, които са проектирани впечатляващо и се управление от най-добрите домакини. За да получи статус «Плюс», ваш дом трябва да бъде лично проверен Airbnb. Домовете с този статут предлагат на гостите всичко, което биха имали и у дома - от кухни, снабдена с висок клас уреди и посуда, основни

 

подправки и др.; до бани, оборудвана с хубава косметика и сешоар. За да бъдеют ваш дом "Плюс", трябва да полагати и допълнительни напряжения по отвращению к неговата поддръжка. Това атаква да захвате дали всички уреди са в честность, както и винаги да е почистено и подредено безупречно.

 

Направления: Airbnb Luxe

 

Ваше предложение дава на пътуващите достъп до впечатляващи луксозни имоти, а само пътуване се организира специально спрямо исканията на госта. Вся резервация на Airbnb Luxe осигурява денонощенно контактирует со специалистом, добре обученным "дизайнером на перевозку", который имеет гарантию, че престоят и съобразен с уникалните нужды на перевозку.

 

Все един от тези имоти и преминал изключительно строгий процесс проверки и подбора и согласования на высокие стандарты дизайна и функциональности, определенные по 300 различни критериям. Тук става въпрос не само за уникально място за настаяне, но и за уникально изживяване по времени на пътуването.

 
 

Ние от Управляющий квартирами управление самостоятельные имоти за отдаване под наем, повечето от които се включен в категорию Airbnb для работы и Airbnb Plus. Ако притежавате жилище, който отговаривается по тези характеристике, свържете с нами! Ни ще ви помогнем да го представите по най-добрия начин в платформе, щего поддържаме безупречности и ще се погрижим нивото на заетост да е взможно най-високо.

 

Вы жаждете приключений?

Мы вас подключим!
ru_RURU