#SafeBusinessTravel

28/05/2020

лгари извънредното положение поради COVID-19 еше обявено на 13 март и така беше почти по целия свят. ттогава почти всички бизнес пътувания бяха отложени или сложени на "пауза" за неопределен период период инаха 2 есеца и вече се приспособяваме се към новия рит
на ивот. Носенето на маски на публично място, спазването на физическо разстояние и честата дезинфекция са само част от правилата, които ще продължим да спазваме за своята безопасност и тази на околните.

еждувременно бизнесът ще бъде първият, който ще започне да "пътува", след като границите се отачпоректо

#SafeBusinessTravel

ешението ви за безопасно бизнес пътуване е точно зад ъгъла - буквално.

 

раткосрочното наемане на имот е перфектен избор, а Manager piatto е най-добрият и партньор, когато става дума за обслужвани апартаменти в лгария. партаментите в портфолиото ни са снабдени с:

  • етод за самонастаняване: всичко, от което се нуждаете са инструкциите за настаняване, които изпращаме преди пристигане. е са описани стъпка по стъпка в удобен и лесен за използване гайд.

  • нтибактериален гел за ръце: првото нещо, което трябва да направите, когато се приберете е да почистите ръцете си, разбира се!

  • апълно оборудвани кухни: пригответе сами храна или поръчайте за вкъщи; ние сме осигурили всичко необходими и при вата варианта.

руги предимства, които със сигурност е са и полезни в настоящата ситуация, са онлайн подписване на договор за наем, издаване на фактура è плащане, 24 ore su 24, 7 giorni su 7 è консиерж услуги, персонализиран наръчник с информация а апартамента, околността e полезни съвети.

сички апартаменти са внимателно дезинфекцирани преди всеки гост. ожете също така да заявите допълнително почистване по време на престоя в удобно за Вас време. ожете да разгледате всички имоти, управлявани от Manager piatto, налични за вашите дати на FLATWAY.EU и да изпратите запитване за резервация. партаментите ни са разположени в ентралната аст на 4 големи рада в България - офи, Пловдиа,Ба, урни

то и някои от нашите предложения:

 

Hai voglia di un'avventura?

Ti attaccheremo!
it_ITIT