воят временен ечтан дом

28/05/2020

воят временен ечтан дом

ак един проблем или ограничение може да се превърне във възможност.

Нека се опитаме да погледнем от светлата и позитивна страна на необходимостта в момента да се изолираме някъде сами във временен дом или пък временен офис. Много хора са принудени от обстоятелствата да наемат временно жилище, за да останат под карантина сами, връщайки се от чужбина, не искат да рискуват здравето на близките си или пък да поработят на тишина и спокойствие.

Освен възможност да обърнем повече време на себе си, да научим нови неща и да прочетем книгите, които отдавна ни чакат, изолацията е и възможност и да сбъднем някоя своя мечта.

ечтали ли сте си някога за илярдна аса в ола си? с сигурност приятен начин да уплътниш времето прекарано вкъщи…Е ожеш да я имаш в твоя времоменен

акво е най-ценното нещо, което можеш да притежаваш в момента….да, точно така - алкон Малките радости в ивота - а изпиеш сутрешното си кафе на свеж въздух.

ечтал ли си за голяма кухня, в която да можеш а развихриш кулинарните си умения или най-начкрая д аш възможността да избереш временен дом с кухня по твой вкус.

ко можеш а избираш, с какво би се поглезил по време на изолация? акузи с чаша хубаво вино, цял ден видео игри без никой да те изгони от телевизора, дълъг горещ душ итазлюбтиа амак с гледка…звучи като сбъдната мечта, нали?

#станивкъщи или в твоето мечтано вкъщи от Manager piatto.

Hai voglia di un'avventura?

Ti attaccheremo!
it_ITIT