акви са различните видове Airbnb имоти?

28/01/2021
тминаха | азарът за онлайн резервации на места за настаняване вече е изключително успешен. рез последните няколко години платформата разшири своите услуги значително, като включи предложено Airbnb per lavoro, Airbnb Luxe è Airbnb Plus.
 

аква е разликата между тях и как можете да се възползвате?

 

Съставихме просто ръководство, което ще ви помогне да се ориентирате в различните възможности на Airbnb и да разберете в коя от тях се вписва най-добре вашият имот.

 

Categoria: Airbnb (Classico)

 

Вероятно сте запознати с основната платформа на Airbnb, но ако сте нов домакин, важно е да разберете някои от филтрите, които се използват от гостите при търсене на място за настаняване:

 

амостоятелно място за настаняване - Posto intero

ова означава, е остите наемат целия имот само за себе си и не трябва да споделят общи оелени огато пътниците изберат тази опция, те очакват уединеност. опълнително предимство е бъде това да осигурите споделени съоръжения като басейн, градина илк барбени Vedi di più

 
 

 

амостоятелна стая - Stanza Privata

оставете отметка в това квадратче, ако имате например стая в къщата си, която ще отдавате под наем. е забравяйте да подчертаете в описанието си роя на споделените пространства e правилата в къщата. ко не искате а споделяте кухнята си с гостите, това трябва да става сно от самото начало. ко банята е обща, винаги посочвайте между колко хора ще се споделя.

поделена стая - Share Room

ази опция обикновено привлича по-млади ора и туристи с по-ограничен бюджет. ко изберете, това означава, е предлагате стая с две или повече легла e пътниците ще спопазпеспере

 

езабавна резервация - Prenotazione immediata

осигурява предимството вашият имот да се появява в повече търсения. Поставяйки отметка в това поле, вие се съгласявате с това, че гостите могат да резервират директно, без да се нуждаят от предварително одобрение от ваша страна. Много от пътуващите, които искат да резервират в последния момент или не искат да обменят съобщения с домакините предварително, ще предпочетат тази опция.

никален престой - Soggiorni Unici
 

кои пътници търсят уникални имоти за наемане по време на техния престой. Ако вашето Airbnb попада в тази категория, независимо дали става дума за къщичка на дърво, ферма в провинцията или нещо друго необичайно, не забравяйте да го опишете във вашата обява, за да привлечете повече интерес към нея.

 


омакини - Superhost

ного ости е филтрират търсенето си така, че да получават обяви само от Superhosts. cosa? ащото искат да си гарантират прекрасно преживяване. ак ожете да станете супердомакин? то няколко критерия, на които трябва а отговаряте:

  • тдали сте имота си под наем за поне 100 нощувки

  • тговаряте на поне 90% от апитванията

  • оддържате рейтинг от инимум 4.8

а изнес пътуване: Airbnb per lavoro

 

ази категория има за цел да улесни компаниите и да ги подтикне да използват Airbnb, когатоъпаниите и да и подтикне да използват Airbnb, когатоъпаниите и а и подтикне да използват Airbnb Те могат да се регистрират безплатно за Airbnb per il Lavoro, да използват администраторско табло за планиране на пътувания за различни служители и да следят резервациите. олкото повече отзиви с пет звезди получава вашият Airbnb от бизнес пътници, толкова пов-вероятноде е арактеристиките на

Airbnb for Work обикновено включват:

  • рза и надеждна WIFI връзка;

  • лесен достъп след работно време;

  • пералня;

  • удобен кът за работа.

ези имоти се намират в лизост о ентъра на града или до основни възли на градския транспорт.

роверено а качество: Airbnb Plus

 

Airbnb Plus е селекция от най-качествените имоти, които са проектирани впечатляващо и се управляватйтобот ка проектирани а да получи статус „Плюс“, вашият дом трябва да бъде лично проверен от Airbnb. омовете с този статут предлагат на остите всичко, което биха имали и у у ода - от кухня, снабдвенсоско

 

подправки и др.; о баня, оборудвана с хубава козметика e сешоар. а да бъде вашият дом "Плюс", трябва да полагате и допълнителни усилия по отношение на неговата поддр. ова означава а следите дали всички уреди са в изправност, както e винаги а е почистено и попеед

 

Categorie: Airbnb Luxe

 

ова предложение дава на пътуващите достъп о впечатляващи луксозни имоти, а самото пътуващите птувапаика Всяка резервация на Airbnb Luxe осигурява денонощен контакт със специалист, добре обучен "дизайнер на пътувания", който ще гарантира, че престоят е съобразен с уникалните нужди на пътуващия.

 

Всеки един от тези имоти е преминал изключително строг процес на проверка и подбор и отговаря на високи стандарти за дизайн и функционалност, определени по 300 различни критерия. ук става въпрос не само за уникално място за настаняване, но и за неповторимо изживяване по варее .

 
 

ие от Manager piatto управляваме самостоятелни имоти а отдаване под наем, повечето от които се включват в категориите Airbnb per lavoro и Airbnb Plus. ко притежавате жилище, който отговаря на тези критерии, свържете се с нас! ие ще ви помогнем а го представите по най-добрия начин в платформата, е о поддържаме езупречно и е се погрижим нивото на заетост да е възможно най-високо.

 

Hai voglia di un'avventura?

Ti attaccheremo!
it_ITIT