оят ременен ечтан дом

28/05/2020

оят ременен ечтан дом

ак един проблем или ограничение може да се ревърне възможност.

ека се опитаме да погледнем от светлата и позитивна страна на необходимоста момента а сее изо необходимоста в момента да сее изор. Много хора са принудени от обстоятелствата да наемат временно жилище, за да останат под карантина сами, връщайки се от чужбина, не искат да рискуват здравето на близките си или пък да поработят на тишина и спокойствие.

Освен възможност да обърнем повече време на себе си, да научим нови неща и да прочетем книгите, които отдавна ни чакат, изолацията е и възможност и да сбъднем някоя своя мечта.

ечтали ли сте си някога за илярдна маса ола си? с сигурност риятен начин да уплътниш времето прекарано вкъщи…Е можеш да я имаш твоя временен дом.

Какво е най-ценното нещо, което можеш да притежаваш в момента….да, точно така - алкон Малките радости в живота - а изпиеш сутрешното си кафе на свеж въздух.

ечтал ли си за голяма кухня, която да можеш да развихриш инарните си ения или най-накрая даучири инарните си умения или най-накрая даучисе ени или най-накрая даучисе аш ожността да избереш ременен ом с кухня о твой вкус.

о можеш а избираш, с какво би се поглезил по време на изолация? акузи с чаша хубаво вино, цял ден видео игри без никой да те изгони от телевизора, дълъг горещ и любимата те, ти музин амак с гледка…звучи като сбъдната мечта, нали?

#станивкъщи или в твоето ечтано вкъщи от Gestionnaire d'appartement.

Envie d'aventure ?

Nous allons vous brancher !
fr_FRFR