Какви са различните видове Airbnb имоти;

28/01/2021
Отминаха дните, когато Airbnb беше просто платформа за отдаване под наем, в която всеки можеше дапи капи Пазарът за онлайн резервации на места за настаняване вече е изключително успешен. През последните няколко години платформата разшири своите услуги значително, като включи предложе Airbnb για εργασία, Airbnb Luxe и Airbnb Plus.
 

Каква е разликата между тях и как можете да се възползвате;

 

Съставихме просто ръководство, което ще ви помогне да се ориентирате в различните възможности на Airbnb и да разберете в коя от тях се вписва най-добре вашият имот.

 

:Тандартни: Airbnb (Κλασικό)

 

Вероятно сте запознати с основната платформа на Airbnb, но ако сте нов домакин, важно е да разберете някои от филтрите, които се използват от гостите при търсене на място за настаняване:

 

Самостоятелно място за настаняване - Ολόκληρο μέρος

Това означава, че гостите наемат целия имот само за себе си и не трябва да споделят общи помещесисисили. Когато пътниците изберат тази опция, те очакват уединеност. Допълнително предимство ще бъде това да осигурите споделени съоръжения като басейн, градина или бар Имотите тази категория трябва да предлагат удобства и жилищни площи, които са за паранананавар

 
 

 

Самостоятелна стая - Ιδιωτικό δωμάτιο

Поставете отметка в това квадратче, ако имате например стая в къщата си, която ще отдавате под на Не забравяйте да подчертаете в описанието си броя на споделените пространства и правилата в къщата Ако не искате да споделяте кухнята си с гостите, това трябва да става ясно от самото начало. Ако банята е обща, винаги посочвайте между колко хора ще се споделя.

Яоделена стая - Κοινή χρήση δωματίου

Тази опция обикновено привлича по-млади хора и туристи с по-ограничен бюджет. Ако я изберете, това означава, че предлагате стая с две или повече легла и пътниците ще спое зазе зазе

 

Незабавна резервация - Άμεση κράτηση

осигурява предимството вашият имот да се появява в повече търсения. Поставяйки отметка в това поле, вие се съгласявате с това, че гостите могат да резервират директно, без да се нуждаят от предварително одобрение от ваша страна. Много от пътуващите, които искат да резервират в последния момент или не искат да обменят съобщения с домакините предварително, ще предпочетат тази опция.

Уникален престой - Μοναδικές διαμονές
 

Някои пътници търсят уникални имоти за наемане по време на техния престой. Ако вашето Airbnb попада в тази категория, независимо дали става дума за къщичка на дърво, ферма в провинцията или нещо друго необичайно, не забравяйте да го опишете във вашата обява, за да привлечете повече интерес към нея.

 


СУПЕРдомакини - Superhosts

Много гости ще филтрират търсенето си така, че да получават обяви само от Superhosts. Защо; Защото искат да си гарантират прекрасно преживяване. Как можете да станете супердомакин; Ето няколко критерия, на които трябва да отговаряте:

  • Дтдали сте имота си под наем за поне 100 нощувки

  • Отговаряте на поне 90% от запитванията

  • Поддържате рейтинг от минимум 4.8

Ба бизнес пътуване: Airbnb για εργασία

 

Тази категория има за цел да улесни компаниите и да ги подтикне да използват Airbnb, когато ставазававававар Те могат да се регистрират безплатно за Airbnb Εργασίας, да използват администраторско табло за планиране на пътувания за различни служители и да следят резервациите. Airолкото повече отзиви с пет звезди получава вашият Airbnb от бизнес пътници, толкова по-вероятн даяо яато Характеристиките на

Airbnb for Work обикновено включват:

  • бърза и надеждна WIFI връзка;

  • лесен достъп след работно време;

  • яералня;

  • удобен кът за работа.

Тези имоти се намират в близост до центъра на града или до основни възли на градския транспорт.

Проверено за качество: Airbnb Plus

 

Airbnb Plus е селекция от най-качествените имоти, които са проектирани впечатляващо и се управляватаривие пар А да получи статус „Плюс“, вашият дом трябва да бъде лично проверен от Airbnb. Домовете с този статут предлагат на гостите всичко, което биха имали и у дома - от кухня, снабаре, саби

 

подправки и др .; до баня, оборудвана с хубава козметика и сешоар. За да бъде вашият дом "Плюс", трябва да полагате и допълнителни усилия по отношение на неговата под Това означава да следите дали всички уреди са в изправност, както и винаги да е почистено и поре

 

:Естинации: Airbnb Luxe

 

Това предложение дава на пътуващите достъп до впечатляващи луксозни имоти, а самото пътуване сазарарарапарар Всяка резервация на Airbnb Luxe осигурява денонощен контакт със специалист, добре обучен "дизайнер на пътувания", който ще гарантира, че престоят е съобразен с уникалните нужди на пътуващия.

 

Всеки един от тези имоти е преминал изключително строг процес на проверка и подбор и отговаря на високи стандарти за дизайн и функционалност, определени по 300 различни критерия. Тук става въпрос не само за уникално място за настаняване, но и за неповторимо изживяване по веее

 
 

Ние от Επίπεδος διευθυντής управляваме самостоятелни имоти за отдаване под наем, повечето от които се включват в категориите Airbnb για εργασία и Airbnb Plus. Ако притежавате жилище, който отговаря на тези критерии, свържете се с нас! Ние ве ви помогнем да го представите по най-добрия начин в платформата, ге го поддържаме безупречно и ще се погрижим нивото на заетост да е възможно най-високо.

 

Θέλετε μια περιπέτεια;

Θα σας συνδέσουμε!
elEL