Градски туризъм

Перфектната гъвкава опция. Резервирайте апартамент за месец, две или година. Ние сме толкова гъвкави, колкото е и вашият график. Най-хубавото е, че ще получите постоянно високо качество, независимо от местоположението.
София
Пловдив
Варна

Перфектната комбинация от удобства

Нашата цел е да осигурим най-доброто изживяване за нашите гости. Правим това последователно чрез внимателен подбор на апартамент, отлично почистване, лесна комуникация и много много повече ...

Лесен процес на чекиране

Напълно обслужвани апартаменти

Сигурни плащания

24/7 Виртуален консиерж

ВИЖ ВСИЧКИ ПЛЮСОВЕ

Апартаменти София

Търсите да посетите българската столица?
Е ... не търсете повече. Имаме огромен избор от апартаменти, всички с централни локации. Можете да избирате от студио до тристаен апартамент и повече. 
Апартаменти в София

Апартаменти Пловдив

Апартаменти под наем в Пловдив. Както винаги поддържаме само топ места. Всички наши апартаменти са на пешеходно разстояние от основните забележителности на Пловдив. 
Апартаменти в Пловдив

Апартаменти Варна

Близо до центъра или близо до морето?
Това е единственият избор, който наистина трябва да направите. FlatAway предлага разнообразие от апартаменти с една спалня, две спални и три спални във Варна и района.
Апартаменти във Варна

Апартаменти Бургас

Когато българинът мисли за „ваканция“, те мислят за Бургас. Районът е чудесна комбинация от оживен град и невероятни плажове. Това е особено вярно, ако пътувате с кола и предпочитате да разглеждате различни плажове.
Апартаменти в Бургас

Апартаменти в Букурещ

Там, където се срещат масивна архитектура и Балканите. Има толкова много за вършене в Букурещ, че можете да се връщате всеки месец и пак да изследвате нови забележителности и приключения.
Апартаменти в Букурещ

Ние управляваме имоти, които
нашите гости обожават

200+
Апартаменти
5+
Годишен опит
35,000+
Щастливи гости
5,000+
Перфектни отзиви

Станислава Мусева

"Страхотен уютен апартамент с всичко необходимо, за да се почувствате като у дома си! Много добро местоположение. В крайна сметка останах почти 2 месеца и домакинът беше много полезен и лесен за комуникация!"

Стелиян Иванов

Искрящо чисто място, с всичко предвидено както за краткосрочен, така и за дългосрочен престой. Процесът на чекиране и напускане е най-лесният, който можете да намерите. Местоположението е много централно. Комуникацията с домакина е на първо ниво.

Елзот Аликбаева

Добър. Препоръчайте го. Тихо и чисто място. Откроявам бързите отговори и страхотната подкрепа от Алекс, Миро и Любо. Голямо благодаря и 5 звезди от мен на тях.

Юки Ясуи

Апартаментът е чист и добре оборудван. WiFi също е бърз и стабилен. Местоположението на апартамента е в центъра на София, а метростанцията е съвсем близо. Този апартамент се препоръчва за тези, които го използват за разглеждане на забележителности.

Нужда от помощ

Изборът на място за настаняване може да бъде труден. Може би се нуждаете от по-дългосрочен престой или имате специални условия? Каквато и да е ситуацията, ние ще направим всичко възможно да помогнем. Свържете се с нас или вижте нашите често задавани въпроси.

Още FlatAway имоти

Не намерихте това, което търсите? Опитайте нашата търсачка или се свържете! 

Ето няколко бързи връзки, които може да ви бъдат полезни: 

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
У домаапартаментзвездаРазрешителнопотребителилаптоп-телефончаша за кафечасовник
bg_BGBG