Гордо управляван от Flatmanager

Лидер в краткосрочното настаняване

Малко история

Flat Manager е основана от Борис Павлов през декември 2016 г. Компанията придобива първите си клиенти през февруари 2017 г. и започва да обслужва 4 апартамента, отдадени под наем чрез Airbnb в София, България. 

През пролетта на 2017 г. Flat Manager стартира във Варна, България и по-късно през същата година влиза в партньорство с Booking.com, допринасяйки за разширяването на платформата в сегмента на домовете за ваканционни наеми. През цялата 2018 г. Flat Manager удвоява имотите, които оперира, утроява екипа си и започва да се подготвя за международно разширяване. Първият офис извън България се открива в Букурещ, Румъния в началото на 2019 г. Приблизително по същото време Flat Manager стартира в двата други големи български града - Пловдив и Бургас и установява партньорство с Expedia Group.

Стартирането на FlatAway е важен крайъгълен камък за Flat Manager и завършването му се ускорява поради кризата с COVID-19 в началото на 2020 г. Кризата също така ускорява разширяването на предлаганите услуги, които сега обхващат пълния набор от наеми - от краткосрочни и средносрочни до дългосрочни. 

Следващата стъпка пред компанията е откриването на офиси в 5 града в Европа преди края на 2020-та година. 

Останете на линия. 

Публикувайте вашия имот

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
bg_BGBG