Ценообразуване и плащане

Използването на уебсайта FlatAway се предоставя безплатно.

За да направите резервация, ще бъдете задължени да заплатите такса за резервация, както е описано в съответния списък („Такса за резервация“). Таксата ще бъде равна на средната тарифа за нощувка, с която се обявява Обявата през избрания от Вас период плюс еднократна такса за почистване.

Вашата резервация се приема незабавно, след като плащането на таксата за резервация бъде потвърдено от нашия доставчик на плащания Stripe. Ако плащането бъде обработено успешно, ще видите страница за успех с кода за потвърждение на вашата резервация. Допълнителни инструкции ще бъдат изпратени на имейл адреса, който сте посочили по време на процеса на резервация, в рамките на 24 часа след потвърждаване на плащането.

Паричните плащания не се приемат при никакви обстоятелства.

Ако резервацията бъде удължена, ще получите допълнителни инструкции за плащане.

Ние действаме като агент за събиране на плащания за собственика на дома, с единствената цел да улесним плащането на таксата за резервация от вас на собственика на дома.

Всички суми (включително такси за резервация), посочени или посочени в Условията за ползване, са изброени в списъците в евро (EUR) и включват туристически такси и ДДС в случаите, когато те са приложими.

Приемаме следните видове плащания:

- Онлайн плащане с кредитна или дебитна карта чрез FlatAway, улеснено от Stripe.
- Онлайн плащане чрез виртуален POS терминал, улеснено от MyPOS.

- Банков превод (за резервации, по-дълги от 1 месец)

Паричните плащания не се приемат при никакви обстоятелства.

Политика за анулиране и възстановяване на средства

Ако анулирате резервация, следните суми от таксата за резервация ще Ви бъдат възстановени:

Ако напуснете три (3) или повече часа след времето за напускане, както ви е съобщено при потвърждението на резервацията, ще бъдете таксувани за една (1) допълнителна нощ за късно напускане, както ви е било съобщено на имейл за потвърждение на резервацията. Тази допълнителна такса ще бъде изчислена на същата дневна тарифа като вашата такса за резервация.

Ако домакинът отмени вашата резервация, вие ще получите пълно възстановяване на таксата за резервация и по ваше желание ние ще ви помогнем с опциите за преместване.

Деца
Деца под 3-годишна възраст могат да останат безплатно в нашите имоти, когато споделят легло с поне един възрастен, който плаща. Преносими легла не се предлагат в нито един от нашите имоти, но можете да поискате бебешко креватче, което ще бъде предоставено срещу допълнително заплащане. Моля, обърнете внимание, че носите отговорност за носенето на спално бельо и кърпи за бебешкото креватче. Бебешки столове и други бебешки удобства не са на разположение.

Гости с увредена подвижност
Имотите, където са възможни специални съоръжения, ще бъдат отбелязани в описанието на всеки списък. За всякакви специални изисквания можете да използвате полето „Запитване за повторно проучване“ на уебсайта или да се свържете с нас по имейл или телефон.

Домашни любимци
Ограничен брой от нашите имоти са домашни любимци. Това ще бъде посочено в описанието на всеки имот. Ако пътувате с домашен любимец, моля, уведомете ни по време на вашата резервация (в раздела за бележки във формуляра за плащане).

Паркинг
Имотите, където има паркинг, ще бъдат отбелязани в полето за описание на всеки списък. Ако обаче съоръженията за паркиране не са включени в списъка, можем да предложим външни съоръжения за паркиране в района. Моля, обърнете внимание, че опциите за външно паркиране няма да бъдат включени в таксата за резервация. За повече информация относно възможностите за паркиране и цените можете да се свържете с домакина, да ни изпратите имейл reservations@flataway.eu или да използвате полето „Директно запитване“ на уебсайта Flat Away.

Пушене
Моля, обърнете внимание, че всички наши имоти не пушат. В случай че гостите пушат в имотите, ще бъде изискана глоба в размер на 150 евро.

Пристигане и заминаване
Имотите са гарантирани от 15:00 в деня на пристигане. Стаите трябва да се освободят до 12 часа на обяд в деня на заминаване. Късно освобождаване до 14:00 и ранно настаняване от 13:00 може да е възможно, в зависимост от наличността, без допълнително заплащане.

Оплаквания или коментари
Ние приемаме удовлетворението на нашите гости много сериозно. Всяка жалба или коментар по отношение на престоя в нашите имоти трябва да се отправят първо до домакина на имота или чрез имейл до reservations@flataway.bg по време на престоя ви, за да можем да го разрешим незабавно.

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
bg_BGBG