Бутикова къща за гости R34 | Ръководство

улица "Максим Райкович" 60

Важно 

Настаняване: 15:00
Разгледайте: 12:00 

Висока скорост

Има силен Wi-Fi, който покрива целия имот. 

Въпроси

Аз съм Алекс и ще ви помогна! Просто ми изпратете съобщение чрез платформата.

Спешен случай

Обади се:  +359877510007 и обяснете ситуацията.

Пристигане

Адрес и карта

Инструкции за чекиране

Пристигане тук

Пристигане с кола

Ако имате нужда от посока, моля, кликнете върху картата по-горе. Веднъж на картата ще видите иконата на синята къща. Тук сте отседнали. Просто щракнете върху него и след това щракнете върху „получи указания“. Той ще отвори Google Maps и крайната точка (къщата) ще бъде попълнена. Просто трябва да въведете началната си точка.

Къща наръчник

Домашни правила

Има вероятност, ако идвате от чужбина, че ще пристигнете на летището. За щастие там има много таксита. Летище София работи с такси „ОК“, упълномощени автомобили се редят на опашката на официалното такси на всеки терминал. Ако решите друга марка от летището, те могат да ви надценят.

Можете просто да дадете адреса на апартамента на таксиметровия шофьор и той ще ви отведе там. Цените ще варират в зависимост от трафика и времето на деня, но можете да очаквате да платите около 15 лв. Не се опитвайте да договаряте тарифата с таксиметровия шофьор, просто ги помолете да включат брояча.

В раздела за пътувания в София има подробно ръководство за таксита, което можете да прочетете, ако се интересувате. Имайте предвид, че повечето таксита няма да имат възможност за плащане с карта.

Правила

Политика за тютюнопушене
Пушене: Имаме строга политика за непушачи! Нарушаването на тази политика води до глоба от 100 EUR. Можете да пушите на балкона, само не и в апартамента.

Незаконни вещества: Какво ще правите в личното си време зависи изцяло от вас, но когато отсядате у нас, ние имаме строга политика за употреба на наркотици. Това е само законът и ние оценяваме вашето разбиране.

Тихи времена и партита
Тихи времена: Според българското законодателство между 14:00 и 16:00 и 22:00 - 08:00 се считат за тихи часове. Моля, бъдете така любезни да уважавате съседите и да не предизвиквате прекомерен шум. Ако издавате прекомерен шум през тези часове, ние си запазваме правото да ви изгоним от апартамента без възстановяване на сумата.

Страни: Страните или организирането на събития са строго забранени. Моля, уважавайте нашия дом, както бихте го правили. Въпреки че сме сигурни, че няма да се стигне до това, сериозни оплаквания от непокорно поведение за съжаление ще доведат до това да бъдете помолени да напуснете.

В миналото сме имали случаи, когато е била замесена полицията и е имало сериозни последици за гостите, така че, моля, вземете това правило много сериозно.

Домашни любимци
Ние обичаме животните, но избрахме да направим този дом без домашни любимци поради много хора, които са алергични. Смятаме, че животните трябва да имат достатъчно място и да са навън, а не в апартамент.

Чистота
Чистота: Положихме много усилия за създаването на пространство, което можете да наречете дома си! Моля, уважавайте това и действайте, както бихте постъпили в къщата си. Бихме Ви помолили да изнесете боклука си в съответните контейнери, преди да излезете.

Тоалетни: Най-лесният начин да нарушите приятния престой е проблемът с водопровода. За да предотвратим това, любезно Ви молим да поставите неща като дамски превръзки в санитарния контейнер, който сме предоставили в тоалетните.

Щети
Ние разбираме, че инциденти се случват. В случай на такъв, моля ни уведомете. Шансът да успеем да поправим всичко, което е счупено на по-ниска цена е значителен. Имайте предвид, че почистваме апартамента същия ден след напускане и внимателно проверяваме за повреди. Ако открием някаква повреда, ще изискаме обезщетение за нея.

Електричество
За да намалим разходите си и да Ви прехвърлим тези спестявания :) любезно Ви молим да изключите осветлението и отоплението, когато не се използва или напуска къщата. Майка природа също ви благодари!

Допълнителни гости
Разбираме, че поради множество причини може да искате допълнителни гости да останат на мястото. В случай, че искате да останат допълнителни гости, моля свържете се с нас, за да ни уведомите. Ние сме възможно най-разбираеми и ще се съобразим при възможност.

Общи съвети

Вода
Водата в София е годна за пиене. Можете да пиете направо от чешмата. Препоръчваме обаче да приемате 50% от дневната си доза през бутилирана вода.

Пари
Обменяйте пари в банки или обменни бюра. Уверете се, че сте прочели всички малки шрифтове, преди да ги замените. Винаги сравнявайте дадения обменен курс с текущите онлайн курсове, за да сте сигурни. Обменният курс на EUR и BGN е фиксиран на 1,95 BGN за 1 EUR, така че ако видите, че обменното бюро ви продава български лева за по-малко, избягвайте!

Банкомати
Използвайте банкомати, прикрепени към банки. В противен случай използвайте най-добрата си преценка и не вадете пари от някои сенчести ъгли на улицата.

Джебчийство
Не е често, но се случва. Носете вещите си във вътрешен джоб, ако е възможно и бъдете внимателни, когато разглеждате места с много хора. Не оставяйте портмонета, телефони, фотоапарати или портфейли на масата, докато се храните в тротоарни ресторанти и кафенета.

Кола
Не оставяйте никакви ценности в паркирана кола. За повече информация относно паркирането погледнете раздела Транспорт.

Разходка
Внимавайте как стъпвате! Настилките в София са покрити със злато, но не винаги са в най-добро състояние.

Спешни случаи

При спешни случаи
За спешни служби (линейка, полиция, пожар) незабавно се обадете на 112 - това е номерът за спешни повиквания на ЕС. Не отлагайте, ако смятате, че е възникнала извънредна ситуация.

Медицински
В апартамента има малък медицински комплект. Ако имате някакво леко заболяване, има аптеки, разпръснати из целия град и можете да намерите най-близката в това ръководство.

За спешни случаи, моля, свържете се директно с телефон 112 и кажете, че имате нужда от линейка.

Пожар
Предоставили сме пожарогасител. Когато възникне извънредна ситуация като описаната по-горе, моля, уведомете и нас. Първата ви стъпка обаче би била да се обадите на професионалистите на телефон 112.

Отпътуване

Проверка на процеса

Време за напускане е строго 12:00. Ако имате нужда от по-късно освобождаване, ние ще направим всичко възможно, но трябва да ни уведомите предварително. Ако имаме гости, пристигащи този ден, ще бъде невъзможно да предложим късно освобождаване поради почистващите машини, които трябва да се подготвят за тези гости.

Процес на напускане
Надяваме се, че сте имали релаксиращ престой! Но преди да си тръгнете, ще Ви бъдем благодарни, ако можете да направите следното:

  1. Поставете съдовете в мивката
  2. Затворете прозорците
  3. Изключете всяко отоплително или охлаждащо оборудване
  4. Моля, оставете апартамента в прилично състояние.
  5. Извадете боклука
  6. Заключете апартамента
  7. Ключовете трябва да са в заключващата кутия или според указанията

Благодаря ви за вашите усилия! Вие сте невероятно човешко същество и улеснихте живота ни много по-лесно!

Пътувайте безопасно у дома и се надяваме скоро да се видим отново !!

За код за отстъпка при следващото ви посещение проверете по-долу;)

Толкова дълго и благодаря за всички риби!

Надяваме се да сте прекарали прекрасно с нас. Ако сте го направили, ние наистина бихме били благодарни, ако можете да ни оставите онлайн преглед. Ще бъдем вечно благодарни!
шеврон надолу
bg_BGBG