Характеристики

Всички имоти във FlatAway се управляват от опитен екип от професионалисти в гостоприемството. 

Вашият консиерж

Където и да се намирате, можете да се обадите или да изпратите съобщение на Алекс - вашият личен консиерж. Алекс и екипът ще се погрижат за Вашия безупречен престой! 

Най-добра стойност

Ще получите най-доброто качество, което парите ви могат да купят, независимо от вашия бюджет и вида на имота - от студия до луксозни вили!

Сигурни плащания

Всички плащания във FlatAway се обработват от Stripe. Stripe е най-довереният доставчик на плащания в интернет, използван от компании като Uber и Airbnb. 

Бърз и надежден Интернет

Винаги на линия. Всички имоти са оборудвани с неограничена WiFi интернет връзка с минимална скорост от 25mbps

WYSIWYG

Това, което виждате, е това, което получавате. Няма повече фалшиви обяви и измами. Всички имоти имат реални и точни снимки и описания.

По-дълъг престой

Искате да прекарате цялото лято на морския бряг, без да разбивате банка? Да работите като дигитален номад? Разбрахме ви!

Гъвкави анулации

Не можете да пътувате поради внезапна промяна на плановете? Не се притеснявайте, нашите правила за анулиране са гъвкави! 

Последователност

С FlatAway можете да наемете апартамент в Букурещ тази седмица и морска вила в България следващата седмица - ще получите същото високо ниво на обслужване.

Първокласна хигиена

Нашите санитарни стандарти са несравними. Дори използвахме нанотехнологията Liquid Guard, за да се уверим, че никакви вируси или бактерии не могат да оцелеят в нашите имоти. 

Гарантирано най-добра цена

Можете да намерите нашите апартаменти, публикувани в Airbnb, Booking.com и други платформи, но цената на FlatAway винаги ще бъде по-добра.

Без комисионна

Ние не ви таксуваме допълнително. Няма скрити такси. Това, което виждате при подготовка на резервацията, е крайната цена.

Ексклузивни отстъпки

Можете да получите още по-добра цена с нашите ексклузивни отстъпки. Регистрирайте се за нашия месечен бюлетин и получавайте най-добрите оферти!

Готов за нанасяне

Имотите, които предлагаме, са напълно обзаведени и оборудвани с чаршафи, кърпи и хотелска козметика. Не е нужно да носите или купувате нищо. 

Персонализиран дигитален гид

Научете повече за апартамента и района преди да сте пристигнали. Гидът включва препоръки и отстъпки за заведения и приключения.

Допълнителни услуги

Ние предлагаме почистване при поискване и трансфери от летището. Други изисквания? Попитайте ни, ние сме много находчиви и обичаме да помагаме на нашите гости! 

Денонощна поддръжка

Вашият консиерж Алекс и нашият екип са на разположение денонощно в случай на извънредни ситуации и от 9:00 до 23:00 часа всеки ден за неспешни въпроси, коментари и искания.

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
bg_BGBG