Допълнителни услуги

Трансфер от летището

Има много начини да стигнете до вашия апартамент. Общественият транспорт е добър, а такситата са евтини. Ако обаче имате нужда от трансфер, ние можем да го организираме. Тази опция е по-скъпа. Ще ви струва между 50 и 80 лв. Цената зависи от времето на деня и броя на хората. Ние не правим действителния трансфер, но ще се радваме да го улесним, ако това е предпочитаното ви транспортно средство.

Допълнително почистване

Апартаментът ще бъде чист, дезинфекциран и подготвен, за да осигури максимален комфорт, когато пристигнете. Като се има предвид, че ако останете за по-дълъг период, понякога ще ви е необходимо допълнително почистване. За да планирате допълнително почистване, моля, свържете се с нас. Допълнителното почистване е същото, което сте платили по време на напускане и варира в зависимост от размера на апартамента. Включва пресен комплект спално бельо и кърпи.

Бебешко креватче

Ние можем да осигурим бебешко креватче за вашето слънце. Ако се нуждаете от тази услуга, моля уведомете ни поне два дни предварително. Цената е 20 евро, а от съображения за безопасност ще трябва да носите собствени чаршафи за бебешкото креватче. Не можем да осигурим бебешки стол или други бебешки удобства.

Романтично посрещане

Почивка с някой специален може да бъде сбъдната мечта! Ние предлагаме допълнителна услуга за снабдяване на апартамента с вино и някои изискани шоколадови бонбони за всички романтици там. Цената е 50 евро. Ние го доставяме преди пристигането ви, за да можете наистина да изненадате другата си половинка.

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
bg_BGBG