#SafeBusinessTravel

28/05/2020

В България извънредното положение поради COVID-19 беше обявено на 13 март и така беше почти в целия свят. Оттогава почти всички бизнес пътувания бяха представени или сложени на "пауза" за неопределен период от време. Минаха 2 месеца и вечерта се приспособяваме към новия ритъм
на живот. Носенето на маски за публично място, спазване на физическо разстояние и дезинфекция на честата са само част от правилата, които ще продължат да спазват за собствената си безопасност и тази връзка.

Междувременно бизнесът ще бъде първият, който ще започне да "пътува", след като границите се отворят и мерките започват да се облекчават.

#SafeBusinessTravel

Решението за безопасно бизнес пътуване е точно зад ъгъла - буквално.

 

Краткосрочното наемане на имот е перфектен избор, а Flat Manager е най-добрият партньор, който говори за обслужване на апартаменти в България. Апартаментите в портфолиото не са снабдени с:

  • Метод за самонастаняване: всичко, което се нуждае от инструкции за обучение, които се изпращат преди пристигане. Те са описани стъпка след стъпка в удобен и лесен за използване гайд.

  • Антибактериален гел за ръце: първото нещо, което трябва да направите, когато изберете да почистите ръцете си, разберете се!

  • Напълно оборудвани кухни: пригответе сами храна или поръчайте за вкъщи; ние сме осигурили всичко необходимо и при двата варианта.

Други предимства, които със сигурност ще бъдат с Ви полезни в настоящата ситуация, са онлайн подписване на договор за наем, издаване на фактура и плащане, 24/7 комуникация и консиерж услуги, персонализиран наръчник с информация за апартаменти, околност и полезни съвети.

Всички апартаменти са внимателно дезинфекцирани преди всеки гост. Можете също така да заявите допълнително почистване след време в удобно за Вас време. Можете да разгледате всички свойства, управлявани от Flat Manager, налични за вашите дати на FLATAWAY.EU и да изпратите запитване за резервация. Апартаментите не са разположени в централната част на 4 големи града в България - София, Пловдив, Варна, Бургас, както и в Букурещ, Румъния.

Ето и някои от нашите предложения:

 

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
bg_BGBG