Твоят временен мечтан дом

28/05/2020

Твоят временен мечтан дом

Как един проблем или ограничение може да се превърне във възможността.

Нека се опитате да погледнете от светлината и позитивната страна на необходимостта от момента, за да се изолирате някъде, когато сте във временен дом или в определен офис. Много хора са принудени от обстоятелствата да наемат временно жилище, за да останат под карантина сами, връщайки се от чужбина, не търсете да рискувате здравето на близките си или ако да работите на тишина и спокойствие.

Освен възможността да обърнете повече време на себе си, да научите нови неща и да прочетете книгите, които отдават ни чакат, изолацията е и възможността и да сбъднем някога своята мечта.

Мечтали ли сте си някога за билярдна маса в хола си? Със сигурност сигурният приятен начин да се включи времето за прекарано вкъщи ... Може да имаш и аз в твоя временен дом.

Какво е най-ценното нещо, което може да даде да се появи в момента… .да, точно така - балкон 🙂 Малките радости в живота - да изпиеш сутрешното си кафе на свеж въздух.

Мечтал ли си за голяма кухня, в която да можеш да развихриш кулинарните си умения или най-накрая да се научиш да готвиш? Има възможността да се избереш временен дом с кухня по твой вкус.

Ако можеш да избираш, с какво би се гледал по време на изолация? Джакузи с чаша хубаво вино, цял ден видео игри без никой да те изгони от телевизора, дълъг горещ душ и любимата ти музика, интересна книга в хамак с гледка… Звучи като сбъдната мечта, нали?

#Останивкъщи или в твоето мечтано вкъщи от Flat Manager.

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
bg_BGBG