Какви са различните видове имоти на Airbnb?

28/01/2021
Отминаха дните, когато Airbnb беше просто платформа за отдаване под наем, в която всеки може да предложи каквито и да било имоти или стаи. Пазарът за онлайн резервации на места за настаняване вечеря е изключително успешен. През последните няколко години платформата разшири своите услуги, като включи предложенията Airbnb за работа, Airbnb Luxe и Airbnb Plus.
 

Каква е разликата между тях и как можете да се възползвате?

 

Съставяме просто ръководство, което ще ви помогне да се ориентирате в различни възможности на Airbnb и да изберете коя от тях да се запише най-добре да имате имот.

 

Стандартни: Airbnb (класически)

 

Вероятно сте запознати с основната платформа на Airbnb, но ако сте нов домакин, важно е да изберете някои от филмите, които се използват от гостите при търсене на място за настаняване:

 

Самостоятелно място за настаняване - Цялото място

Това означава, че гостите наемат целия имот само за себе си и не трябва да споделят общи помещения или бани с вас или други гости. Когато пътниците избягват тази опция, те очакват единството. Допълнително предимството ще бъде това за осигуряване на споделени съоръжения като басейн, градина или барбекю. Имотите тази категория трябва да предлагат удобства и жилищни плодове, които са за ползване само от хора, които са направили резервация.

 
 

 

Самостоятелна стая - Частна стая

Поставете отметка в този квадрат, ако имате например стая в къщата, която ще бъде издадена под наем. Не забравяйте да подчертаете в описанието на броя на споделените пространства и правилата в къщата. Ако не искате да споделите кухнята с гостите, това трябва да стане ясно от самото начало. Ако банята е обща, винаги посочвайте между колко хора ще се споделят.

Споделена стая - Споделете стая

Тази опция обикновено привлича по-млади хора и пътува с ограничен бюджет. Ако изберете, това означава, че предлагате стая с две или повече легла и пътниците ще споделят тази зона за спане по време на предишната си.

 

Незабавна резервация - Незабавна резервация

осигурява предимството на вашите имоти, за да се появи в повече търсения. Поставяйки отметка в това поле, вие се съгласявате с това, че гостите могат да резервират директно, без да се нуждаят от предварително одобрение от вашата страна. Много от пътуванията, които искат да резервират в последния момент или не искат да изпратят съобщение с домакините предварително, ще предпочетат тази опция.

Уникален престой - Unique Stays
 

Някои пътници търсят уникални имоти за наемане по време на техниката на престоя. Ако вашето Airbnb се появи в тази категория, независимо дали става дума за къщичка на дърво, ферма в провинцията или нещо друго необичайно, не забравяйте да го опишете във вашата обява, за да привлечете повече интерес към нея.

 


СУПЕРдомакини - Superhosts

Много гости ще филтрират търсенето си така, че получавате обяви само от Superhosts. Защо? Защото искайте да си гарантирате прекрасно преживяване. Как можете да станете супердомакин? Няколко критерии, които трябва да отговорят:

  • Отдали сте имота си под наем за понеделник 100 нощувки

  • Отговорете в понеделник 90% от запитванията

  • Поддържа рейтинг от минимум 4.8

За бизнес пътуване: Airbnb за работа

 

Тази категория има за цел да улесни компании и да ги подтикне да използва Airbnb, когато постави въпрос за бизнес пътувания. Можете да се регистрирате безплатно за Airbnb for Work, да използвате администраторско табло за планиране на пътувания за различни служители и да следите резервациите. Колкото повече отзиви с пет звезди, така и вашите Airbnb от бизнес пътниците, толкова вероятно, вероятно ще се появи в тази категория. Характеристиките на

Airbnb for Work включва:

  • бърза и надеждна WIFI връзка;

  • лесен достъп след работно време;

  • пералня;

  • удобен кът за работа.

Тези имоти се намират в близост до центъра на града или до основните възли на градския транспорт.

Проверено за качество: Airbnb Plus

 

Airbnb Plus е селекция от най-качествените имоти, които са проектирали впечатляващо и се управляват от най-добрите домакини. За да получите статус „Плюс“, вашият дом трябва да бъде лично проверен от Airbnb. Домовете към този статут предлагат на гостите всичко, което биха имали и в дома - от кухня, снабдена с висок клас уреди и съдове, основно

 

подправки и др .; до баня, оборудвана с хубава козметика и сешоар. За да бъдете дома си "Плюс", трябва да подавате и допълнителни усилия по отношение на неговата поддръжка. Това означава, че трябва да следите всички уреди, които са изпратени, както и винаги, когато е почистено и подредено безупречно.

 

Дестинации: Airbnb Luxe

 

Предлагаме това предложение за пътуване до достъп до впечатляващи луксозни имоти, а самото пътуване се организира специално за търсене на гости. Всяка резервация на Airbnb Luxe осигурява денонощен контакт със специалист, добре обучен "дизайнер на пътувания", който ще трябва, че ще се сдобие с уникални нужди на пътуването.

 

Всеки един от тези имоти е преминал изключително строг процес на проверка и подбор и отговаря на високи стандарти за дизайн и функционалност, посочени по 300 различни критерии. Тук става въпрос не само за уникално място за настаняване, но и за неповторимо извличане по време на пътуване.

 
 

Ние от Flat Manager управляваме самостоятелни имоти за отдаване под наем, включително от които се включват в категориите Airbnb за работа и Airbnb Plus. Ако притежавате жилище, което отговаря на тези критерии, свържете се с нас! Ние ще ви помогнем да го представете по най-добрия начин в платформата, ще го поддържаме безупречно и ще се погрижим нивото на заетост да е възможно най-високо.

 

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
bg_BGBG