="sha384-Vkoo8x4CGsO3+Hhxv8T/Q5PaXtkKtu6ug5TOeNV6gBiFeWPGFN9MuhOf23Q9Ifjh" crossorigin="anonymous">

~ VIEW ~ Панорамният апартамент

Самостоятелно жилище

Самостоятелно жилище
3 човека
1 спални
2 легла
Добре дошли в този луксозен апартамент в сърцето на София, в непосредствена близост до една от най-емблематичните забележителности - НДК. С невероятна гледка към целия площад и идеалната локация в града, това е най-доброто място за престоя ви в София. Жилището е стилно декорирано в черно и бяло с най-просторната всекидневна, която сте виждали. Чувствайте се свободни да прочетете повече за стаите и пространствата по-долу.

За апартамента

Влизайки в апартамента, ще се озовете в просторната и отворена всекидневна. Веднага ще останете зашеметени от гледката, която апартаментът предоставя на своите гости.
Всекидневната е с 3 удобни дивана, единият от които разтегателен, масичка за кафе, телевизор с плосък екран и декорации в стаята. В тази стая е предвидена и зона за хранене.
Главната спалня е напълно обзаведена – голямо двойно легло, нощно шкафче, голям гардероб с достатъчно място за вашия багаж и лични вещи и панорамна гледка.
Кухненският бокс е снабден с хладилник със среден размер, печка, електрическа кана и всякакъв вид кухненски съдове.
Банята е напълно оборудвана с душ, тоалетна и мивка.

На разположение на гостите

Целият апартамент е на ваше разположение.

Връзка с домакините

Екипът на Flat Manager ще е на разположение по време на целия престой. Може да се се свържете с нас по имейл или да ни потърсите на денонощната ни телефонна линия при по-спешни случаи.

Удобства

Телевизор Кабелна телевизия Безжичен интернет Климатик Отопление Козметика Шампоан Закачалки Сешоар Ютия Място за работа Отделен хол Топла вода Чисти чаршафи Хладилник Чинии и прибори Основни подправки Печка Едно ниво

Местоположение

Ново предложение

0
Съответствие
Комуникация
Чистота
Местоположение
Настаняване
Цена/качество

Избор на дати