="sha384-Vkoo8x4CGsO3+Hhxv8T/Q5PaXtkKtu6ug5TOeNV6gBiFeWPGFN9MuhOf23Q9Ifjh" crossorigin="anonymous">

Очарователен апартамент на ул. Мърфи с 2 спални

Самостоятелно жилище

Самостоятелно жилище
6 човека
2 спални
2 легла
Току що реновиран апартамент на ул. "Мърфи". Намира се на първия жилищен етаж в изцяло жилищна сграда. Класически дизайн и оформление - хол, преход в трапезария и кухня, две самостоятелни спални, баня и тоалетна в отделни стаи, балкон. Кабелна телевизия, WiFi, климатик, удобен метод за самонастаняване. Напълно оборудван и обзаведен, за да отговарят на вашите нужди. Професионално обслужван от нас. Прочетете пълната информация по-долу или ни изпратете директно съобщение.

За апартамента

Наскоро реновиран апартамент в стил IKEA с класическо оформление - коридор, всекидневна с преход към трапезария и кухня, две отделни спални, баня, тоалетна, балкон.
Влизайки, ще се озовете в коридора, който има огледало в цял ръст, шкаф за обувки и дрехи и някои полезни удобства, като ютия, дъска за гладене, инструменти за почистване, аптечка, пожарогасител.
Дневната е дълга тясна стая, която визуално се разделя на хол, трапезария и кухня. Диванът се превръща в легло и може да приеме двама допълнителни гости. Паркет с килим и различни декорации създават цялостно уютно настроение. Стаята е климатизирана и разполага с кабелна телевизия и бърза WiFi връзка.
И двете спални разполагат с голямо двойно легло, нощни шкафчета / рафтове с нощни лампи и много място за съхранение на вашите лични вещи. Една от спалните има достъп до балкон, който е подходящ за пушачи, с изглед към зелен двор.
Банята и тоалетната са разделени за пълно уединение и комфорт. Ще ги заварите безупречно чисти и заредени с хотелска козметика. В двете спални ще бъде заредено със свежо спално бельо и кърпи.
Не се колебайте да ни изпратите съобщения с допълнителни въпроси.

На разположение на гостите

Целият апартамент е на ваше разположение.

Връзка с домакините

Екипът на Flat Manager ще е на разположение по време на целия престой. Може да се се свържете с нас по имейл или да ни потърсите на денонощната ни телефонна линия при по-спешни случаи.

Удобства

Телевизор Кабелна телевизия Безжичен интернет Климатик Кухня Отопление Аптечка Пожарогасител Козметика Шампоан Закачалки Сешоар Ютия Отделен хол Топла вода Чисти чаршафи Микровълнова Хладилник Чинии и прибори Основни подправки Фурна Печка Едно ниво Позволени са дългосрочни престои

Местоположение

Ново предложение

0
Съответствие
Комуникация
Чистота
Местоположение
Настаняване
Цена/качество

Избор на дати