="sha384-Vkoo8x4CGsO3+Hhxv8T/Q5PaXtkKtu6ug5TOeNV6gBiFeWPGFN9MuhOf23Q9Ifjh" crossorigin="anonymous">

Традиционна българска къща с басейн, сауна и градина

Самостоятелно жилище

Самостоятелно жилище
14 човека
6 спални
10 легла
Цяла къща - традиционно украсен български дом в тихото село Калиманци, близо до Варна. Вие и вашите приятели можете да се насладите на откритите пространства, сауната и басейна, също да си направите вечеря в общата зона вътре или на барбекюто в градината. Надяваме се да се насладите на вашата ваканция!

За апартамента

Надяваме се, че пътувате с приятелите си, защото нашата къща е идеална за вашия престой. Разполагаме с общо 6 спални (3 спални с двойно легло, 2 две спални с единични легла и 1 спалня с двойно легло и две единични легла), 3 от които имат собствена баня. На втория етаж има отделна баня. С други думи, има достатъчно място за всички :). Общата част и кухнята са напълно оборудвани. Насладете се на вечерята си до камината. През деня може да събирате слънчев тен, да плувате в басейна или да се отпуснете в сауната. Това наричаме ваканция! :)

На разположение на гостите

Цялата къща е на ваше разположение

Връзка с домакините

Екипът на Flat Manager ще е на разположение по време на целия престой. Може да се се свържете с нас по имейл или да ни потърсите на денонощната ни телефонна линия при по-спешни случаи.

Удобства

Телевизор Безжичен интернет Климатик Басейн Кухня Безплатен паркинг Камина Пералня Сушилня Козметика Закачалки Сешоар Ютия Самостоятелен вход Кабелна телевизия Шампоан Топла вода Чисти чаршафи Микровълнова Кафе машина Хладилник Съдомиялна Чинии и прибори Основни подправки Фурна Печка Барбекю Тераса или балкон

Местоположение

Reviews 1

5
Съответствие
Комуникация
Чистота
Местоположение
Настаняване
Цена/качество

Избор на дати