="sha384-Vkoo8x4CGsO3+Hhxv8T/Q5PaXtkKtu6ug5TOeNV6gBiFeWPGFN9MuhOf23Q9Ifjh" crossorigin="anonymous">

Перлата на Какао бийч - Просторен двустаен апартамент

Самостоятелно жилище

Самостоятелно жилище
4 човека
1 спални
1 легла
Ексклузивен едноспален апартамент на последен етаж в комплекс Престиж, тераса и гледка към басейна! Ресторант, външен басейн, паркинг и детска площадка, само на 5 минути от известния Cacao Beach в Слънчев бряг! За чудесен престой на Вашето семейство или група приятели! Самостоятелна спалня, разтегателен диван, кухня, климатик във всяка стая, телевизор WiFi, отделна тоалетна! За повече информация – проверете по-долу!

За апартамента

Компактен и функционален апартамент, на няколко метра от Cacao Beach! Престиж Сити предлага всичко нужно за перфектния семеен престой – басейн, паркинг, ресторант, детска площадка, WiFi, телевизор и климатик!

Апартаментът разполага с прекрасна тераса с 4 стола, чадър и маса. Чудесна за вечера или питие. Достъпът до терасата е от спалнята и хола.

Разпределение:
- 2 души в общата стая ( разтегателен диван), който е подходящ най-вече за деца
- 2 души в спалнята ( има самостоятелна баня с душ кабина)

Има отделна тоалетна за гости. Предоставени са свежи и чисти кърпи, спално бельо, както и основни тоалетни принадлежности, като сапун, шампоан и тоалетна хартия.

На разположение на гостите

Целият апартамент е на ваше разположение.

Връзка с домакините

Екипът на Flat Manager ще е на разположение по време на целия престой. Може да се се свържете с нас по имейл или да ни потърсите на денонощната ни телефонна линия при по-спешни случаи.

Удобства

Телевизор Кабелна телевизия Безжичен интернет Климатик Басейн Кухня Безплатен паркинг Асансьор в сградата Отопление Козметика Шампоан Закачалки Топла вода Чисти чаршафи Възглавници и завивки Кафе машина Хладилник Чинии и прибори Основни подправки Печка Тераса или балкон

Местоположение

Reviews 4

4.5
Съответствие
Комуникация
Чистота
Местоположение
Настаняване
Цена/качество

Избор на дати