="sha384-Vkoo8x4CGsO3+Hhxv8T/Q5PaXtkKtu6ug5TOeNV6gBiFeWPGFN9MuhOf23Q9Ifjh" crossorigin="anonymous">

Хип | Космополитно бижу в сърцето на София

Самостоятелно жилище

Самостоятелно жилище
4 човека
1 спални
1 легла
Плъзнете се по дървения под в блестящата кухня, пълна с модерни дизайнерски елементи за най-вкусната закуска. Вечеряйте на модерна маса с лалета или на уютния балкон. Този стилен апартамент с отворен план е пълен с хип декорация и минималистични акценти.

За апартамента

Този уникален апартамент е разположен в стария център на София. Целият квартал носи историческото усещане със стари архитектурни сгради, пълни с малки галерии, ресторанти и кафета. Самото място пресъздава духа на квартала със своя висок таван, хубава гледка и историческо усещане, но в същото време не липсват и модерните удобства като wifi, телевизор с повече от 200 канала, кафе машина и т.н.

На разположение на гостите

Целият апартамент е на ваше разположение.

Връзка с домакините

Екипът на Flat Manager ще е на разположение по време на целия престой. Може да се се свържете с нас по имейл или да ни потърсите на денонощната ни телефонна линия при по-спешни случаи.

Допълнителна информация

Мястото е на 4-ти етаж, което може да е досадно за някой, който не обича стълби.

!! Важно !! Климатикът е свързан към един от прозорците! За да работи правилно и да охлажда температурата на апартамента, прозорецът трябва да бъде ОТВОРЕН, така че машината превръща горещия въздух отвън в студен в апартамента !!

Удобства

Телевизор Кабелна телевизия Безжичен интернет Кухня Отопление Пералня Сушилня Детектор за дим Детектор за въглероден окис Аптечка Информация за безопасност Пожарогасител Козметика Шампоан Ключалка на спалните Закачалки Сешоар Ютия Място за работа Блекаут завеси/щори Топла вода Кафе машина Хладилник Съдомиялна Чинии и прибори Основни подправки Фурна Печка Едно ниво Тераса или балкон Позволени са дългосрочни престои Климатик Чисти чаршафи Възглавници и завивки Оборудвана кухня

Местоположение

Reviews 101

4.9
Съответствие
Комуникация
Чистота
Местоположение
Настаняване
Цена/качество

Избор на дати