="sha384-Vkoo8x4CGsO3+Hhxv8T/Q5PaXtkKtu6ug5TOeNV6gBiFeWPGFN9MuhOf23Q9Ifjh" crossorigin="anonymous">

Сердика | Аритстичен мезонет с 2 спални

Самостоятелно жилище

Самостоятелно жилище
4 човека
2 спални
2 легла
Добре дошли в нашия втори апартамент:) Артистично проектиран мезонет (два етажа) в центъра на София. Намира се в тих двор, далеч от шумните тълпи. Ще можете да се възползвате от дневна стая с кухня , голяма баня с душ, две самостоятелни спални, разположени на последния етаж, затворен балкон с гледка към вътрешен двор! Естественото дърво, корк и други материали осигуряват на мястото изключителен чар и уют. Прочетете пълната информация по-долу или ни изпратете директно запитване с всякакви допълнителни въпроси! :)

За апартамента

Жилището се намира в много комуникативна и цветна зона, до известния Женски пазар . Благодарение на вътрешното си дворно място, е спокойно, тихо и с красива гледка от прозорците през пролетните, летните и късните есенни дни.

Влизайки в апартамента, ще се озовете в коридора, който освен, че е много просторен и с много място за съхранение, осигурява достъп до всички останали помещения. Има специално перално помещение с пералня, сушилня, ютия и дъска за гладене.

Общата стая е разделена между комфортен кът с бърза WiFi връзка, телевизор с плосък екран с кабелна телевизия и кухня. Кухнята е напълно оборудвана: кафе машина, чайник с топла вода, фурна, печка, хладилник, основи за готвене и други.

Главната спалня предлага голямо двойно легло с място за съхранение, нощни лампи и шкафчета, телевизор, климатик, стойка със закачалки за дрехи и достъп до балкон, който гледа към вътрешния двор.

Втората спалня разполага с разтегателно двойно легло и шкаф за дрехи. Той споделя балкон с главната спалня.

Ще заварите цялото място безупречно чисто и заредено със свежо спално бельо, кърпи и хотелска козметика.

Не се колебайте да задавате допълнителни въпроси, ако не сте намерили отговорите тук! :)

На разположение на гостите

Целият апартамент е на ваше разположение.

Връзка с домакините

Екипът на Flat Manager ще е на разположение по време на целия престой. Може да се се свържете с нас по имейл или да ни потърсите на денонощната ни телефонна линия при по-спешни случаи.

Допълнителна информация

Моля, попитайте за допълнителни указания относно мястото за паркиране, ако планирате да пристигнете с кола.

Удобства

Телевизор Кабелна телевизия Безжичен интернет Климатик Кухня Безплатен паркинг Отопление Пералня Сушилня Детектор за дим Детектор за въглероден окис Аптечка Пожарогасител Козметика Шампоан Закачалки Сешоар Ютия Място за работа Самостоятелен вход Топла вода Чисти чаршафи Възглавници и завивки Кафе машина Хладилник Чинии и прибори Основни подправки Фурна Печка Тераса или балкон Градина или вътрешен двор Позволени са дългосрочни престои Отделен хол

Местоположение

Reviews 17

4.4
Съответствие
Комуникация
Чистота
Местоположение
Настаняване
Цена/качество

Избор на дати