Ваканционни апартаменти, вили и хотели

0% комисиона
Висок клас
Най-ниска цена 

Уникална комбинация от услуги

Нашата мисия е да предоставим на гостите възможно най-доброто преживяване. Всички наши имоти се управляват професионално и се придържат към най-високите стандарти за почистване, безопасност и комфорт. 

Лесен процес на чекиране

Само обслужвани имоти

Сигурни плащания

24/7 Виртуален консиерж

ВИЖ ВСИЧКИ ПЛЮСОВЕ

Ние управляваме имоти, които
нашите гости обожават

200+
Апартаменти, вили и хотели
5+
Годишен опит
35,000+
Щастливи гости
5,000+
Перфектни отзиви

Станислава Мусева

"Страхотен уютен апартамент с всичко необходимо, за да се почувствате като у дома си! Много добро местоположение. В крайна сметка останах почти 2 месеца и домакинът беше много полезен и лесен за комуникация!"

Стелиян Иванов

Искрящо чисто място, с всичко предвидено както за краткосрочен, така и за дългосрочен престой. Процесът на чекиране и напускане е най-лесният, който можете да намерите. Местоположението е много централно. Комуникацията с домакина е на първо ниво.

Елзот Аликбаева

Добър. Препоръчайте го. Тихо и чисто място. Откроявам бързите отговори и страхотната подкрепа от Алекс, Миро и Любо. Голямо благодаря и 5 звезди от мен на тях.

Юки Ясуи

Апартаментът е чист и добре оборудван. WiFi също е бърз и стабилен. Местоположението на апартамента е в центъра на София, а метростанцията е съвсем близо. Този апартамент се препоръчва за тези, които го използват за разглеждане на забележителности.

Нужда от помощ?

Може би се нуждаете от по-дългосрочен престой или имате специални изисквания? Свържете се с нас! 

Това е, което ни отличава от другите платформи за резервации - ние управляваме всички наши имоти и предлагаме персонализирана услуга, предоставяна от екип от опитни професионалисти в хотелиерството.  

Апартаменти

Насладете се на уюта на дома дори когато сте далеч! Апартаментите са по-просторни, предлагат съоръжения за готвене, бърз неограничен интернет и много други удобства! Просто не можете да получите по-добра стойност за парите!
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Хотели

Понякога просто искате да се отпуснете в хотел, ние го разбираме. В стремежа си да предоставим на нашите клиенти широка гама от възможности, ние започнахме изцяло или частично да управляваме хотелите, които виждате тук. Провери ги! 
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Вили

Най-доброто частно настаняване за групи приятели и семейства! Насладете се на комфорта на вашата собствена вила или къща за гости и се отдайте на почивка като никой друг!
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Копнеете ли за приключение?

Ние може да помогнем!
У домаапартаментзвездаРазрешителнопотребителилаптоп-телефончаша за кафечасовник
bg_BGBG