Професионално управлявани имоти.0% комисиона. Гаранция за най-ниска цена.

Допълнителни услуги

Трансфер от летището

Има много начини да стигнете до апартамента, който сте запазили. Може да ползвате градски транспорт, а и такситата са сравнително евтини. Въпреки това бихме могли да организираме трансфер от летището ако предпочитате. Тази опция е по-скъпа. Трансферът струва между 50 и 80лв в зависимост от броя хора и часа на пристигане. Трансферът се извършва от компания-партньор на Флат Мениджър.

Допълнително почистване

Апартаментът ще бъде изчистен, дезинфекциран и подготвен да осигури максимален комфорт преди пристигането ви. Все пак, при по-дълги престои бихте имали нужда от допълнително почистване, което не е включено в цената на резервацията. Може да поръчате допълнително почистване като се свържете с Алекс. Цената му ще е същата като тази, която сте платили при резервацията. Почистването включва смяна на спално бельо и кърпи.

Бебешко креватче

Можем да предоставим бебешко креватче за най-малкия гост. Моля уведомете ни 2 дни предварително ако желаете креватче. Цената е 20 евро. Не предоставяме чаршафи за бебешкото креватче от съображения за сигурност. Нямаме възможност да осигурим бебешко столче.

Романтично посрещане

Ах, ваканция със специалния човек! Можем да организираме романтично посрещане - в апартамента ще ви очаква вино и шоколад. Цената е 50 евро. Апартаментът ще е подготвен преди пристигането ви.